|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
Menukort restaurant (fredag/ lørdag)
Bestilling senest 7 dage før
|
|||
Mørbradgryde (min.
8 personer)
Mørbrad, bacon, champignon,
cocktailpølser serveres med løse ris
|
kr. 150,- | ||
Herregårdsbøf (min.
8 personer)
Hakket oksekød m dagens
grøntsager, pommes frites og sauce bearnaise
|
kr. 150,- | ||
Paprikagryde (min.
8 personer)
Kylling, bacon og paprika
serveres med løse ris
|
kr. 145,- | ||
Gammeldags Oksesteg (min.
8 personer)
Waldorfsalat ell. perleløg,
tyttebær, agurkesalat, haricots verts samt kartofler og
skysovs
|
kr. 195,- | ||
Bøf Bearnaise (min.
8 personer)
Lækkert oksekød, pommes
frites og sauce bearnaise
|
kr. 195,- | ||
Buffet (min.
15 personer)
Rosastegt oksetyndsteg/Culotte, krydret Kyllingebryst, svampesovs, ovnstegte
eller flødekartofler, tomatsalat, blandet grøn salat
samt brød og smør
|
kr. 295,- | ||
Forret (min.
15 personer)
Tunmousse m flutes eller
Melon m Parmaskinke
|
kr. 75,- | ||
Dessert (min.
15 personer)
Brownies m Hansen Flødeis
eller Flødeis 3 kugler m chokoladesovs
|
kr. 75,- |
Følg os på:![]() ![]() |
![]() |
|
|